Cannabisolie og artiskokpizza

En dejlig dag
God energi på vej til skolen for at hente børn

What a day… jeg har lige sat mig i min kæmpe stol med fødderne oppe på min pelsskammel, ahhhh 🙂 mit favorit sted i huset. Alt er ryddet op, drengene har været i bad, der er lavet et lækkert fad med sunde snacks (har opdaget tørret og saltede edamabønner, mums) og nu sidder drengene og jeg og ser Robinson. De har deres dyner med i sofaen og der er dømt total puttehygge. Jeg har aldrig set Robinson før og det interesserer mig egentlig ikke, men drengene synes det er mega fedt, at vi har det sammen, og at de må være længe oppe på en MANDAG!!! Så jeg er på. (Charlie holdt en halv times tid… nååårh)

Sofahygge til Robinson
Robinsonhygge

Jacob er gået i kælderen. Han får røde knopper af Robinson… haha. Han slipper.

Dagen har været godt fyldt op i dag… træning, rengøring, besøg af journalist fra Berlingske der vil skrive en artikel om Jacob og vores familie til et magasin-tillæg om kræft der kommer i slutningen af September, Oskar blev sendt til badminton mens jeg var med Charlie til sin første Basketballtræning, så hjem og lave mad, få drengene i bad og nu afslapning.

journalist fra Berlingske tager billede til artikel
Besøg fra Berlingske

Fed dag!

Vegansk fastfood

Jeg kom hjem kl 18 efter Basketball og skulle i gang med mad – det skulle gå stærkt… der var sultne børn. Hmm, vegansk fastfood??? Det blev til Pizza på grov tortillabund med hummus, rødløg, spinat og artiskokhjerter 🙂 Det smagte fantastisk!

Tror vi får en fast ugentlig pizzadag – det var en kæmpe succes 🙂

Artiskokpizza
Artiskokpizza med hummus på tortillabund

Indrømmelse… da lægen i Lyngby foreslog at vi skulle leve vegansk/basisk var jeg ret presset. Jeg kunne næsten ikke overskue det pres oven i al det andet, men jeg kunne mærke på Jacob at han var klar på at gå all in, og så støtter jeg 100% op. Overraskende nok er jeg lige nu ret vild med det. Det smager fantastisk det vi får tryllet frem og og det er spændende at prøve nogle nye retter. Jeg skal bare husk at have god tid til madlavning…  også til frokost… i dag havde jeg 5 min til at spise frokost og det var faktisk lidt svært at finde på noget nem mad, for hvilken pålæg smider man på en skive rugbrød, når man ikke må spise kød, æg eller nogen former for mælkeprodukter (ost!!!). Avocado/hummus-mad var det eneste jeg kunne finde på, men jeg endte nu med at spise en rest fra i går aftes. Jeg skal helt sikkert på opdagelse efter veganske pålægsmuligheder. Ideer modtages gerne 🙂

Cannabisbehandlingen er skudt i gang

Jacob modtog sine cannabisdråber i dag og er også startet på behandlingen i dag. Det påvirkede ham lidt mere end forventet, ikke på den “fede måde”, men ved at han følte sig skæv og træt. Det er åbenbart normalt at blive påvirket i starten, så han håber på at det ikke fortsætter i mange dage. Det skulle gerne have den modsatte effekt, give mere energi! Vi får se de næste par dage, hvordan det går. Jacob er stadig opsat på det.

Træt efter cannabisolie
Jacob får en lur efter cannabisolie

4 meninger om “Cannabisolie og artiskokpizza”

 1. Fantastisk du har startet en blog, opdagede jeg først idag da jeg sidder og læser artiklen til Berlingske og BT, der hvor du nævner skal i være i vore Tillæg. Jeg er fordi jeg er gammel kollega med Jacob så utrolig stolt over i sagde ja til at være med da jeg henvendte mig til jer. Det bliver en smuk forside med dig og Jacob på og jer alle inden i , og vi er i skrivende stund i gang med at layoute artiklen. Tanker herfra

 2. Møjn til hele den lille familie,
  Hvor er vi bare stolte over at vi kan sige: “Det er vores familie!” Flot at I har overskud til at “sadle om” m.h.t. jeres livsstil, det kræver mere end de fleste tror. Vi ved jo allesammen, hvor mange dårlige vaner vi, men de fleste af os falder i hvor “vi skal lige have lidt at hygge os med”.
  Tine, jeg har en bøn til dig: Må jeg få opskriften på det brød du laver? Det ser bare så lækkert ud, og vi forsøger også at skære sukker og alt hvad der har for meget syre i ud af vores mad.
  Mange kærlige hilsner fra fasteren og onklen som for tiden ferierer på Hawaii.

 3. Møjn Gunhild og co. 🙂

  Tak for den søde kommentar. Og du har fuldstædnig ret! Det kræver et særligt overskud, vilket de færreste har når de er “nede”, og derfor er al form for opbakning vigtig for moralen 🙂

  Jeg har opskriften fra en bog… og der er copyright på den, så jeg tror ikke jeg bare må dele den åbent her på nettet, men man må vel gerne dele blandt venner, ligesom man kan låne bogen til naboen, så send mig en mail, så deler jeg den med dig i en returmail 😀

  Kh og Aloha
  Tine (som slet ikke er misundelig på jeres ferie på Hawaii) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *