Cannabispause

Jeg gider egentlig ikke pive for meget, men jeg synes det har været en hård dag i dag, og selvom vi fokuserer meget på det der giver energi, det positive, må jeg erkende, at jeg også godt kan blive træt… det er først nu kl. 22.00 jeg mærker det. Jeg fiser jo rundt hele dagen og sørger for, at alle har det godt, og nu, hvor der er ro, kan jeg mærke trætheden.

Det er helt ok og forståeligt, og jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg satser på at slænge mig lidt på solsengen i haven med mine tilsendte magasiner fra en god kollega fra mit tidligere arbejde i Egmont 🙂

Dameblade
Tine-tid 🙂

Tak Susanne! Oskar har læst Anders And bladet, så nu kan jeg låne det 😉

Cannabispause

Der var ingen der fortalte os at cannabisolie kan give smerter… det er mere kendt for at lindre dem… men vi er blevet klogere. Det er åbenbart meget normalt at få ondt i knoglerne i starten af en behandling for nogle, og det er forskelligt, hvor længe det varer. For nogle er det flere måneder…

Jacob startede cannabisbehandlingen mandag og han har haft ondt fra første dråbe, ikke bare ømhed, men virkelig ondt. I dag har det faktisk krævet stærk smertestillende medicin, og en dag i sengen, for at holde det ud. Derfor har han besluttet sig for, at holde en pause. Det her, det går ikke. Men, vi tror stadig på Cannabis som behandling, at det kan gøre en positiv forskel, han skal bare prøve at tage det på anden måde.

I morgen bliver en god dag

Jeg glæder mig til i morgen, der uden tvivl bliver en god dag for Jacob. Han har fået et døgns pause fra olien og han skal have blod og blodplader.

Det er fredag! Ja, selvom jeg ikke arbejder kan jeg stadig mærke fredagsfølelsen 🙂

Der skal laves god mad. Jeg satser på at have god tid i morgen og der er købt ind til de retter, jeg skulle have lavet i dag og i går… så det bliver godt. Charlie har allerede informeret mig om, hvor han skal købe fredagsslik og i hvilken rækkefølge, det skal vælges ud på hylderne, som han inspicerede i går (i Fakta)… haha. skønt.

Gud, hvor jeg elsker rester

Vi skal jo igennem kosten i dag… Lad os starte bagfra 🙂

Drengene fik lasagne til aftensmad, efterfulgt af en is, og nå ja, så skulle Oskar også lige smage lidt af min aftensmad, bagte rodfrugter… drengen der aldrig blev mæt… Jacob fik rester fra soyabønnepastaen fra i går og så var der kun mig tilbage. Overvejede salat, men havde brug for noget “rigtig mad” og lavede derfor hvad jeg “før” anså som tilbehør til hovedret. Bagte rodfrugter med lidt lækre krydderier.

Rodfrugtsblanding til middag
Bagte rodfrugter

Det var en udsøgt fornøjelse at spise den meget enkle ret… egentligt er det ret utroligt at man kan vænne sig til så stor en kostændring på så kort tid (en uge), at det er fuldt ud tilfredsstillende at spise “tilbehør” som hovedret…

Det er tankens og valgets magt! 🙂

Tidligere i dag var jeg dog udsat for tortur, eller i hvert fald en stærk “viljestyrketest” da jeg bagte chokolademuffins til Oskar, der gerne ville dele kage ud til badminton… ja, der var ikke rigtig nogen anledning andet end han bare rigtig gerne ville gi’ kage. Hvorfor skal der også altid være en anledning for at “holde en fest”?? Jeg støtter op om et godt festligt initiativ, så det blev til 40 muffins – uden smagsprøve til mor… vræææææl…. Haha.

Kage til holdet
Chokolademuffins til Oskars badmintonhold

Aldrig har jeg spist så meget avocado…

Jeg har aldrig været vild med avocado, men nu kan jeg slet ikke få nok. Det er mit nye pålæg til frokost – ja, indtil videre hver dag! I dag blev det som fyld i en tortillawrap med pesto, bønnespirer, lidt kerner, mandler og avocado. Mums! Hvorfor har jeg aldrig lavet wraps til frokost før? Det er ligeså nemt som rugbrød, bare lige lidt mere delikat. Jeg ved det ikke er nyt og revolutionerende, men jeg har nok været kørt lidt fast i æggemaden og andre rugbrødmadder…

Frokost med avocado
Tortillawrap med avocado

……………………………

I dag har jeg løftet sløret for mit blogprojekt på Facebook… det føles godt. Jeg aner ikke, hvordan det her udvikler sig, og jeg har ingen plan, men jeg er glad for at jeg har kastet mig ud i det. 

2 meninger om “Cannabispause”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *