Chia eller quinoa… potato potato…

Ikke stor fan af Robinson, men stor fan af mandag aften 🙂

Jacob og Charlie har kapret sofaen
Jacob og Charlie har kapret sofaen

Hvem elsker ikke rødbeder?

Charlie og Oskar… og i dag var der rødbede i både dellerne og rodfrugtblandingen. Det faldt ikke i særlig god jord, så heldigvis var der lidt rester af “deres mad” fra i går der kunne stille den værste sult 🙂

Jeg elsker rødbeder og hvis jeg selv skal sige det, var mine rødbededeller en succes i dag. God nøddeagtig smag, god sprødhed, godt mættende og fyldt med gode proteiner og vitaminer. Næste gang tror jeg dog der godt må komme lidt mere smag i, måske lidt chili og lidt mere karry…

Rødbededeller med quinoa
Rødbededeller med quinoa

Jeg må simpelthen grine 🙂 hahahaha…. Jeg troede jeg lavede deller med quinoa, men ser på billedet nu at det er Chiafrø jeg har brugt. Haha, hvor er det sjovt og måske er det simpelthen en genistreg… Det må tiden vise, når jeg næste gang laver dem med quinoa 🙂

Rødbededeller med rodfrugtsblanding
Rødbededeller med rodfrugtsblanding

“Veganersnackede” med mor i dag

Der er så mange spændende sunde søde sager i min kogebog, og de skal jo også testes, så jeg bagte kikærte-blåbær-muffins i går og prøvesmagte dem i dag. De smagte ok, min mor var ret begejstret mens jeg stadig er lidt skeptisk… lidt skarpe i smagen synes jeg, men alligevel interessante nok til, at jeg måtte spise mig igennem en hel muffin for at være helt sikker 🙂

Sukkerfri veganermuffins med kikærtemel og blåbær (mm)
Sukkerfri veganermuffins med kikærtemel og blåbær (mm)

Smertefri Cannabisbehandling

Jacob har en godt start på den nye Cannabis-runde, sådan! Nu har han taget det et døgn og der har ikke fulgt nogle knoglesmerter med – som sidst. Det er virkelig godt og befriende, at vinduet stadig står åbent her.

Desværre kom Jacob ikke til Lyngby i dag og fik C-vitaminbehandling. Han var simpelthen for træt i morges efter endnu en nat med for lidt søvn. Vi satser på at cannabis’en snart giver ham lidt energi + god nattesøvn 🙂

I morgen er der ny blodprøve, så må vi se hvad den fortæller af historier…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *