Den længste rejse

Lige nu er drengene og jeg ved at gøre klar til vores længste rejse nogensinde… turen til Roskilde, hvor Jacob er indlagt på sygehuset, mens vi venter på at få en plads på Hospice. Jacob er også ved at forberede sig på sin læmgste rejse, den sidste rejse.

Det er ubegribeligt og jeg er grædefærdig. Jeg forsøger at holde lidt igen sammen med drengene, men de mig også som jeg er, og så må de græde med.

Jeg kan ikke skrive så meget nu, følelserne vælter rundt i mig, og nu handler det om at være tilstede med mine tre drenge.

Jacob har ingen smerter og han sover mest lige nu. Han sagde i går at jeg skulle hilse alle hans venner og dem han kender <3 der bliver desværre ikke mulighed for at hilse på Jacob mere nu, men I kan have ham i jeres hjerte og tanker. Det sidste farvel vil naturligvis være muligt til begravelsen, når vi når dertil.

Hvis der skulle sidde en kærlig sjæl og tænke, jeg må sende noget til Tine og drengene, så lad det være en kærlig tanke <3 Jeg kan ikke overskue at have huset fuld af blomster, der vil minde mig om vores smerte, så køb en blomst til dig selv og bliv mindet om alle de gode stunder, du har haft med Jacob, hver gang du kigger på den.

Jeg pakker de sidste ting nu, og så er det afsted. Vi savner far og vil have alle de sidste dage, timer og minutter vi kan få sammen med ham.

 

10 meninger om “Den længste rejse”

 1. Hej Tine.
  Du er og bliver enestående. Ikke nok med at du skal tage dig af alle dine drenge, så formår du også lige at skrive lidt til os andre , så vi kan følge med her. Vi tænker tit på jer og sender de kærligste tanker til jer alle. Maj-Britt og Rasmus

 2. Kære alle 4. Jeg er fyldt med tårer og følelsen af sorg. Jeg håber I kan udnytte den sidste tid på bedste vis. I skal vide vi tænker på Jer og I er I vores hjerter i denne svære sidste tid.
  Knus og kærlige tanker
  Sisse

 3. Kære Tine
  Det gør mig virkelig ondt at høre. Jeg håbede, at I ville få længere tid sammen.
  Ingen ende er nem, slet ikke når udfaldet er givet på forhånd.
  Mange tanker herfra.
  Knus Maria

 4. Kære Tine.
  Jeg er en enlig mor til to børn, som har haft sarkomkræft og tilbagefald og risikerer at ende som Jacob på et tidspunkt. Det har været meget bevægende og lærerigt at følge bloggen.
  Jeg ønsker jer den bedst mulige sidste tid, så I kan få nogle gode minder at leve videre på.❤️

  1. Kære Signe
   Det er hårdt at læse din kommentar, jeg bliver virkelig berørt over at du selv kæmper den hårde kamp – og oven i købet som alenemor. Jeg håber du har et godt netværk der hjælper dig i de svære tider.
   Jeg ønsker dig et langt liv og masser af styrke hvis du skal over nogle bump på vejen.
   Masser af kærlige tanker fra mig. DU er velkommen til at kontakte mig privat, hvis jeg kan gøre noget for dig.
   Tine <3

 5. Kære Tine

  Knus og kærlige tanker til dig og dine drenge i denne tid – det berører mig dybt, det I skal igennem nu. Knus og Kram Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *