Der er gået fisk i den

For første gang i omkring en måned, har jeg tilberedt kød til os alle 4 herhjemme… fiskekød, nærmere bestemt laks. Det var et stort ønske fra Jacob og så besluttede jeg selv at hoppe på vognen i dag. Det er i virkeligheden nok meget godt at få lidt fisk, særligt når jeg ikke spiser nogen former for kosttilskud – endnu…

Laks med rodfrugter
Laks med rodfrugter

Det smagte godt, virkelig godt… og det er ikke den værste syre, vi kan spise, hvis Jacob har brug for lidt kød. Det er i hvert fald ikke ligeså slemt som de 3 cheeseburgere Jacob fik på vej hjem fra hospitalet i dag 🙂 Han regnede sammen, at sådan 3 ville give ham omkring 1000 kalorier og han tog beslutningen om at “gå efter dem” efter 4 timers blodtransfusion og bukser, han ikke kan holde oppe mere uden at lave ekstra huller i bæltet…

Jeg tror på at kroppen fortæller os, hvad vi har brug for og lige nu skriger Jacobs krop efter fedt og proteiner og i dag stod burgere højest på ønskelisten.

4 x blod i bytte for svimmelhed

Det var lige før, jeg måtte hente en kørestol for at få Jacob fra bilen og ind på hospitalet, fordi han var så usikker på sine ben pga svimmelhed, men han klarede den selv – med mig ved sin side. Han har en stærk vilje!

Der var meget stor forskel på den Jacob jeg afleverede og ham jeg hentede igen 4 poser blod senere.. (2 poser blod og 2 poser blodplader). Svimmelheden var væk og der var ny farve i kinderne, ingen problemer med at gå og bedre energi. Det er så vigtigt!

Sund hygge og natmad

Sidste onsdag forsøgte jeg med sunde scones med mørk chokolade… det var ikke et hit! Så i dag tænkte jeg mere børnevenligt og lavede dadelkugler med gulerødder, nødder, kanel, appelsin mm. Charlie hjalp og han spiste dem med glæde. Oskar gav dem tilgengæld thumbs down og kastede sig over agurkerne i stedet. Det er helt ok 🙂

Jeg er helt på toppen over daddelkugler 🙂

Sunde aftensnacks
Sunde aftensnacks

Jeg har været sulten hele dagen… gået rundt med et hul i maven, så det har jeg forsøgt at fylde op… og det sluttede af med en kartoffelmad her ved midnat. Måske skal jeg bare gå tidligere i seng og skippe natmaden næste gang 🙂 men det er bare så hyggeligt lige nu…  Det er mørkt udenfor, hyggelamperne og stearinlysene er tændt. Gotta love it!

Hyggestund i stuen
Hyggestund i stuen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *