Mega optur!

Det er en god dag i dag. Den startede egentlig med en del bekymringer, da en ny blodprøve fra morgenstunden skulle vise, om leukæmien var så fremskreden, som blodprøven viste tegn på tirsdag, at Jacob skulle have en ny omgang intravenøs kemo i morgen, fredag.

Der var ingen grund til bekymring 🙂

Alle tal i blodprøven var flotte, både blodprocent, infektionstal og “leukæmi-tallene”. Ja, tallene var faktisk bedre end i tirsdags – og det er uden ændringer i den gængse behandling. Lægen kunne ikke forklare udviklingen, men det kan vi! Vi tror på, at det skyldes Cannabisdråber og basisk kost. C-vitaminbehandlingen er ikke rigtig kommet i gang endnu, så det kan ikke have nogen effekt, men det fortsætter Jacob med i morgen, nu hvor han ikke skal have kemo!

Er det ikke fantastisk! Det bliver en god weekend 🙂

Mormor til mad og mormormad

Mormor kom lige forbi med rødbeder i formiddags, lige hevet op af jorden. “Skal jeg lige komme forbi”, spurgte hun i telefonen, og 2 min. efter stod hun i stuen 🙂 haha, hvor er det skønt. Det endte med, at hun blev til vegansk frokost, som hun lod til at nyde. Det blev en gentagelse af aftenens ret; stegte brune ris med alverdens grøntsager, i dag tilsat karry. Smagte skønt. Ja, det tog 30 min., men jeg har jo tiden til det, så det er ok. Det vigtigste er, at Jacob bliver mæt på den sunde måde.

Det er torsdag, og torsdag er mormordag 🙂 det betyder at hun henter børn og laver mad til os alle sammen. Så bliver det vist ikke bedre. Og i dag, har hun i den basiske ånd lavet skøn skøn aspargessuppe – helt fra bunden med de lækreste råvarer og med et resultat til topkarakter. Både Charlie og Oskar lappede det i sig og gav det topkarakter.

Vegansk aspargessuppe hos mormor
Vegansk aspargessuppe hos mormor

Vi glæder os til, hvad mormor finder på næste torsdag – ingen pres 😉

Julen er lige ved at indhente mig

Det lyder måske lidt mærkeligt, når nu der er 3 måneder til jul og det slet ikke er der, mit fokus er lige nu… men jeg har sammen med mine skønne “snuder” skrevet en julehistorie (til børn) og indspillet en masse julesange sidste år, som vi ikke nåede at få med i vores app, Snip Snap Snuderne… vi har så haft hele året til at arbejde med det, og vi fik også indspillet sangvideoerne i sommerferien, men ligepludselig har vi fået meget travlt, da vi ikke har rørt det siden…. For at nå det (inden jul…) skal vi helst være færdige om 3 uger!!! Godt vi lige har fået et super samarbejde med nogle dygtige og erfarne appudviklere.

Snip Snap Snuderne i julehumør (på en meget varm sommerdag...)
Snip Snap Snuderne i julehumør (på en meget varm sommerdag…)

Så, nu går det stærkt. Og det er sjovt 🙂 jeg elsker det! Vi har allerede opført historien som en live forestilling sidste år, og nu skal historien så fungere på skærmen som en illustreret interaktiv historie, der danner ramme om vores sange. Vi har høje ambitioner og måske for lidt tid, men vi sigter højt og skærer fra, hvis det kniber. Vi skal nå at synge julen ind sammen med børnene i appen – i år 🙂

Lige nu mangler vi kun den illustrator der skal formidle historien visuelt med udgangspunkt i den location, hvor hele historien foregår, nemlig på børneværelset. Den illustrator der tegnede værelset sidste år, har desværre nok ikke tid, så vi leder efter en anden og jeg tror, vi har fat i den rigtige. Krydser fingre – for meget kan jeg kaste mig ud i, men ikke at tegne. Vi skulle gerne give børnene en god oplevelse 🙂

Snuderiks værelse som kulisse i julehistorie
Snuderiks værelse som kulisse i julehistorie 🙂

Utroligt så meget positiv energi der kan komme ud af, at bruge tid på noget man brænder for. Det er derfor, det altid skal prioriteres, uanset hvor travlt man har, eller hvor lidt overskud man føler der er til andet, end det der fylder en op lige nu…

My gasoline 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *