Om bloggen

Hej, jeg hedder Tine, er 39 år i skrivende stund, og bor sammen med min kæreste Jacob og vores to børn, Oskar på 9 og Charlie på 5. Vi ligner de fleste kernefamilier med et lille fint hvidt hus i provinsen, det kører godt med arbejde og børnene klarer sig godt i skolen, børnehaven og til deres sport.

Familiebillede
Den lille familie foran det hvide hus

Det var en meget kort intro til mit liv – på overfladen. Under overfladen kæmper vi med kræften, og det har vi gjort i 10 år. Sarkomkræft i alle 10 år og akut leukæmi i næsten et år. For 3 måneder siden gav lægerne op og Jacob er nu erklæret terminal syg.  De gav ham uger til måneder at leve i…

Jacob er her endnu! Og det skal ikke gå til spilde! Nu går vi ALL IN på alternativ behandling med intravenøs C-vitaminbehandling og cannabisolie, og for at styrke de behandlinger og give kræftcellerne så svært et miljø som muligt, laver vi også en kostomlægning. Vi skal leve så basisk som muligt og læner os primært op af veganerkosten.

Følg med i vores rejse ud i Veganeruniverset og få indsigt i vores liv med kræften helt tæt på. Målet er livskvalitet og livsforlængelse!

Du kan gå direkte til alle indlæg her
(begynd fra bunden, hvis du vil med “fra starten”, de nyeste ligger øverst)

Kh

Tine 🙂

Tine