U-turn

Kostomlægning for livet
Første Veganermiddag

De sidste 10 år har min mand, Jacob, haft kræft. Sarkomkræft. Vi har kendt hinanden i 11 år og har to børn sammen, Oskar på 9 og Charlie på 5. Det sidste år har han også haft akut leukæmi og for 3 måneder siden fik han af vide at de ikke længere kan gøre noget for ham. Han er erklæret terminal syg.

I alle de år vi har været udfordret af sygdommen, har vi valgt at leve så normalt som muligt. Med et lyst sind og masser af håb har vi klaret os ret godt på trods af mange nedture. Vi har vidst i mange år at Jacob var uheldbredelig syg, men det er først nu lægerne har givet op, og det kræver en helt ny styrke at komme igennem livet med den hængende over hovedet.

Jacob er her stadig! Næsten 3 måneder efter “dommen” fra lægerne, og det har givet en ny energi og lyst til at livet. Derfor har vi valgt nu at gå den alternative vej med C-vitamin behandling og Cannabisolie-tilskud. Behandlinger der gerne skal holde kræften lidt på afstand og i miraklernes tid måske endda helbrede ham.

For at de alternative behandlinger skal virke bedst muligt er vi blevet anbefalet at leve basisk og det svarer meget godt hvordan en veganer lever – lige med få undtagelser. Faktisk skal Jacobs kost være lidt mere basisk end veganerens. Sukker er forbudt! Og det er ikke super godt at spise for mange kornprodukter… Ja, så det hedder altså kost uden mælkeprodukter, kød, fisk og kylling, sukker, korn, æg, de søde frugter og meget mere…

Hvis det ikke er en uvending, så ved jeg sq ikke hvad det er…

Vi har aftalt at give det et forsøg. Det kan jo kun være en positiv effekt at skære ned på meget af det usunde, både for mig der ikke har kræft og for Jacob der har. Selvom jeg ikke har kræft har jeg andre skavanker som måske kan forsvinde eller minimeres ved denne kostændring 🙂

Vi er et team! Og nu har vi et nyt projekt sammen – et lidt andet type projekt end vi er vant til, men det er vigtigt at vi gør det sammen.

Følg med i bloggen, hvis du gerne vil vide hvordan det går med vores kæmpe kostændring og hvordan det går i det hele taget med udviklingen i kampen mod kræften.

Kh Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *